به گزارش روابط عمومی در نشست صمیمی شهردار و جمعی از شهروندان منطقه ۲ ، مهندس رحیم لو ، پاسخگویی مدیران و مسئولین در راستای حل مشکلات و تکریم حقوق شهروندان را از مهم ترین اصول اولیه مدیریت شهری دانسته و خواستار تداوم چنین نشست هایی بالاخص در مساجد سطح شهر و با حضور همه شهروندان شد.
وی با بیان این موضوع که حضور مسئولین جهت پاسخگویی به مشکلات و معضلات شهروندان میتواند نقش بسیار مهمی در آشنایی آنها با مشکلات شهروندان از نزدیک شود ، گفت:
امیدواریم به زودی و با ریشه کن شدن ویروس منحوس کرونا و رفع محدودیت ها بتوانیم در مساجد محمدیه و ناحیه شهری مهرگان حضور یافته و تاثیرگذاری خود را به اثبات برسانیم.
* مشکل آب منطقه ۲ حل می شود.
شهردار محمدیه بیان کرد:
به زودی و با لوله کشی جهت انتقال آب به منطقه ۷ محمدیه،مشکل فشار کم آب منطقه ۲ نیز حل خواهد شد و امیدواریم با آغاز ساخت و ساز منطقه ۷ تا دو سه ماه آینده و در صورت همکاری ساکنین منطقه ۲ فشار آب این منطقه که یکی از معضلات شهروندان است، حل گردد .
وی افزود:
به زودی و با برگزاری جلسه با معاون آبفا جهت حل مشکل فشار آب این منطقه نیز جلساتی را برگزار خواهیم کرد.
* اتلاف سگهای ولگرد نداریم.
شهردار محمدیه در پاسخ به سوالات متعدد شهروندان در خصوص زنده گیری سگ های ولگرد گفت:
اتلاف سگهای ولگرد را نداریم ، بلکه باید سگ های ولگرد را زنده گیری کرده و در مکانی خاص نگهداری کنیم،اما متاسفانه شهرداریها در این زمینه با مشکلات
عدیدهای از قبیل نبود مرکز نگهداری سگهای ولگرد در استان مواجه هستند که امیدواریم با برگزاری جلسه و هم اندیشی شهرداران و مدیران ارشد استان در این زمینه تصمیمات جدی گرفته شود و سگهای ولگرد با انتقال به مرکز مشترک عقیم سازی گردند .
* حل مشکلات روشنایی پارک ها.
شهردار محمدیه در خصوص مشکلات روشنایی پارک ها و محلات سطح شهر گفت:
آن قسمت از روشنایی ها که مربوط به شهرداری باشد ( پارکها و محلات) را تا یک ماه آینده حل خواهیم کرد و امیدواریم تا با حل مشکل روشنایی پارک ها و محلات شاهد افزایش امنیت باشیم.
* حل مشکلات نانوایی ها.
مهندس رحیم لو، همچنین در خصوص مشکل نانواییها نیز گفت :
شورا و شهرداری در راستای حل مشکلات شهروندان در خصوص نانوایی ها با دعوت از مدیرکل غله استان در جلسه شورای اسلامی شهر ، مشکلات و معضلات شهروندان بالاخص در خصوص کمیت و کیفیت نانوایی ها را به مدیر کل انتقال دادند و مقرر گردید تا با افزایش نانواییها در ناحیه شهری مهرگان ضمن حل مشکلات این ناحیه شهری در خصوص کمبود و یا کیفیت نانواییها در محمدیه نیز اقدامات جدی صورت گیرد.
* عقب نشینی دیوار مدرسه کوچه ورزش محمدیه.
شهردار محمدیه در خصوص عقب نشینی دیوار مدرسه کوچه ورزش گفت:
شورا و شهرداری با برگزاری چندین جلسه با مدیران آموزش و پرورش و به جهت تسهیل در عبور و مرور شهروندان و تردد خودروها به دنبال حل موضوع بوده که امیدواریم ظرف چند ماه آینده و بعد از موافقت مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان اقدامات عمرانی در این زمینه صورت گیرد.
-هرس درختان ؛
- اختصاص ۵ میلیارد جهت ادامه عملیات عمرانی مصلای شهر در بودجه سال ۱۴۰۰ ؛
- شستشوی مخازن زباله؛
- عوارضات شهرداری؛
و حمل و نقل و کمبود تاکسی در منطقه مذکور از دیگر موضوعاتی بود که مهندس رحیم لو در خصوص آنها توضیحاتی را ارائه نمودند.